Louis Kapitone Yatak

Yükseklik Derinlik Genişlik Fiyat
Double 152cm 230cm 183cm 7.150 TL

Maundan el işi ile yapılan ve Fransız Beyazı’na boyanan Louis Koleksiyonu her zamanın modasına uygun, şık ve zarif bir koleksiyondur. Hakiki bir antika Fransız yatağından esinlenilerek yaratılan “Louis Kapitone Yatak”, ITV’de yayınlanan 60 dakikada değişim programında da yayınlanmıştır. Lüks kumaşlarla kaplanmış, derin düğmelere ve zarif kıvrımlara sahiptir. Louis Yatak,konfor için tasarlanmış, saatlerin nasıl geçtiğini size farkettirmeyecek bir parçadır. Bu koleksiyon, tamamen Paris’te bir bit pazarında bulunan antika bir Fransız yatağından esinlenilerek yaratılmıştır. Maun el işi oymacılığı, özenle cilalanmış renkleri ve metal yaprakları orijinaline bire bir uygun olarak yapılmıştır. Louis Kapitone Yatak’ın da içinde bulunduğu bu koleksiyon, diğer koleksiyonlarımızda bulunan şık ve zarif yatak odası mobilyaları ile tamamlanabilir.

Bu koleksiyon sizi geçmişe götürecek, huzurlu,keyifli ve kendinizi dinleyebileceğiniz bir ortam yaratacak!